Maskinerne

Selvom et makerspace er mere end maskiner, skal du stadig bruge dem for at skabe et godt værksted. betaMACHINES forhandler de bedste maskiner vi kan finde på det internationale marked og kan derfor ofte tilbyde en pris der er 20% lavere end andre leverandører i Kongeriget.

Vi kuraterer løbende vores udvalg af maskiner, så du altid får den bedste kvalitet for dit budget og vi tilbyder garanti og serviceordninger på alle mærker og modeller.

Når du køber en maskine hos os, sørger vi for opstilling og installation og du får også service og oplæring i brug af maskinerne med i prisen.

Se vores maskiner her og kontakt os, hvis du leder efter en bestemt maskine, der ikke er på listen.

NiklasAdrianVindelev_Bådehavnsgade42_Sep26_06.JPG
 
 

Flatbed Laserskærer

 
BCL-BM1.jpg
 

Standard Laserskærer

BCL-XM1.jpg

Hvis du ønsker at skære hele plader og bygge store ting, så denne maskine for dig. Der er flere muligheder for at opgradere maskinen til at skære metal. Det er normalt noget, du skal have 500 W fiberlaser for flere hundrede tusind at kunne gøre.

 

Arbejdshesten i ethvert makerspace, der giver dig et stort arbejdsområde uden at fylde for meget. Der gives 10 måneders garanti på laserrør og tre år på mekaniske komponenter.

Bord Laserskærer

 
Screen+Shot+2018-09-26+at+21.57.07.png

Denne laserskærer har indbygget køling, kompressor samt ventilation. Den kan lynhurtigt installeres så længe man kan få en slange ud af vinduet. Det lette design af laserhovedet betyder, at der kan opnås en hastighed på 1500mm/s ved indgraveringsoperationer.

Fiber Laserskærer

 
i5_1.jpg

Tag næste skridt i dit makerspace med denne laserskærer til metal. Den kan skære kulstofstål, rustfrit stål, aluminium, messing og legeringsmetal.

CNC-fræser

 
cnc-stroj-rezkar-router.jpg

Maskinen der bringer dit makerspace op i fra hobby til produktionsniveauet. CNC-fræseren kan producere ting i stor skala, som borde, stole, instrumenter mm.

CNC-fræser med automatisk værktøjsskifte

 
E2-1325-C-1703201713011471757.jpg

Maskinen der bringer dit makerspace op i fra hobby til produktionsniveauet. CNC-fræseren kan producere ting i stor skala, som borde, stole, instrumenter og endda sommerhuse.
Denne CNC fræser har automatisk værtøjsskift så din produktion kører hurtigt.